Вести

Почиње са радом Школа родитељства

Од 09.11.2013. почиње са радом Школа родитељства. Школа је намењена свим родитељима који желе да оснаже своје родитељске капацитете, науче више о развоју и потребама свога детета и буду сигурни у сопствене поступке према њему. Програм се реализује у три циклуса по 4 сусрета у пријатној, опуштеној и подстицајној атмосфери. У оквиру школе биће организована предавања, радионице, дискусије и консултације.

Пријаву можете извршити на један од наших телефона: 018/524-797 и 063/66-99-04.

Добро дошли у Школу родитељства!

Педагошки час

У плану нам је да у току октобра одемо у нишки Симфонијски оркестар на педагошки час. Тамо ћемо се упознати са разним инструментима и уживати у њиховој музици.

Дечја недеља

Прву недељу октобра обележиће Дечја недеља. Учићемо о правима детета и дружити се са песницима и глумцима. У госте нам долази позориште „Пепино“.

Др Ранко Рајовић у посети „Цветићу“

У другој половини септембра дружићемо се са доктором Ранком Рајовићем који ће посетити нашу децу, а за родитеље из „Цветића“ одржаће један тематски састанак о значају примене програма НТЦ систем учења на рани развој деце и детекцију даровите деце.

Рођендан и наша слава

15. септембра прославићемо девети рођендан вртића, а 22. септембра славу нашег вртића, Св. Јоаким и Ана.

Предшколци

Од ове године имамо решење и за предшколце. Остварили смо сарадњу са школом „Вожд Карађорђе“, где децу одводимо да похађају обавезни припремни предшколски програм, а затим их враћамо у „Цветић“ на дружење и мало учења док не стигну мама и тата са посла.

Упис

Спремили смо се за септембар. Он нам доноси прво сузе, а онда насмејана лица нових другара. Добро нам дошли!